Langfjæran Arena – på låven og i fjæra 2018

I fjor tok vi i bruk låven til blant annet kunstutstilling, foredrag og konsert. Det fungerte så godt at vi har tenkt å fortsette med det.

Sommeren 2018 er mer eller mindre dedikert til Amerika, nærmere bestemt USA. Alle artistene som opptrer er enten amerikanere eller har et sterkt forhold til landet. «Drømmen om Amerika» er fellesbetegnelsen på det som skjer.

Fredag 8.juni kommer Jeff Porter tilbake. I år som i fjor vil han konsertere låven med sine flotte låter, ispedd noen Rainmakers-låter og klassikere av blant annet Johnny Cash og Kris Kristofferson. Jeff har blant annet lovet å spille «Highwayman» som bonuslåt på låvekonserten i Langfjæran.

Lørdag 11. august er det tid for utekonsert i Langfjæran Arena.

I år er det forfatteren og musikeren Levi Henriksen som kommer. Mest kjent som forfatter, men også en fremragende musiker og tekstforfatter. På ettermiddagen vil Levi Henriksen bli bokbadet på låven av Magnhild Øvre, før han utpå kvelden entrer scenen i fjæra sammen med bandet Babylon Badlands. Norges største rockepoet, som tekstmessig ofte sammenlignes med Ulf Lundell, vil sørge for klassisk rock i fjæresteinene.

Som alle år tidligere, presenterer vi også en lokal artist sammen med de som kommer langveis fra. Bjørn Grønvik spilte i Langfjæran Arena også i 2014, da The Rainmakers spilte her for første gang. Med unntak av Bjørn Arild Aksnes, som også var med da, består Crowmen nå av nye musikere, men musikken er den samme: ekte americana, med Bjørn Grønvik som frontfigur: låtskriver, tekstforfatter og sanger.

Søndag 16. september får vi besøk av en låtskriver og musiker som virkelig har satt spor etter seg i rockehistorien. Bob Walkenhorst, frontfigur og låtskriveren i The Rainmakers, tar med seg dattera Una Walkenhorst på en Norgesturné som vi er stolte av å få være en del av. Intimkonserten foregår på låven. De som får plass, vil komme til å huske denne kvelden lenge, lenge.