Bob Walkenhorst ruler!

…nei, det er ikke mine ord. Det er derimot et sitat av Stephen King, en av verdens mest kjente forfattere og både Rainmakers og Walkenhorst-fan. Så er det sagt.

Søndag 16. september kommer altså Bob Walkenhorst og dattera Una Walkenhorst til låven i Langfjæran. Sammen gir de i høst ut plata «For Tomorrow», som utgjør en del av konserten. Her kan du se den offisielle videoen til tittelkuttet. Selvsagt vil også Bob Walkenhorst sin karriere med The Rainmakers bli behørig presentert.

Med to gitarer og «blood harmonies» – det særegne med at familiemedlemmers stemmer står så godt til hverandre at harmoniene blir spesielt bra, kommer de to til å gjøre 16. september til en minnerik kveld for alle som velger å tilbringe kvelden på låven i Langfjæran.

Billetter: kr. 250. Det blir lagt ut ca. 70 billetter, som må forhåndsbestilles (sms til 93413338) og forhåndsbetales til kontonr. 4212 24 22717 eller Vipps til 93413338.